אנחנו ב ע.ר.ד הובלות דוד מודעים לעובדה שהלקוח אינו מאגד ידע מקצועי בתחום האריזה ועל כן שמנו למטרה לעזור לכם באמצעות מדריך 'דגשים לאריזת מטבח' אשר נכתב על ידי מקצוענים.
ההמלצה היא להתחיל ולארוז את המטבח מספר ימים טרם הובלת הדירה.
אריזת מטבחים יכולה להיות פעולה פשוטה ומהירה עבור הרווקים שבניכם, אך כאשר מדובר על משפחה, האריזה יכולה להתגלות כמטלה ארוכה ומעייפת. הדרך הטובה ביותר להבטיח כי תארזו את מסת החפצים, האביזרים והציוד החשמלי בזמן וללא היסטריה מיותרת היא לעשות רשימה שבה יופיעו הקטגוריות הבאות:
בהתאם לקטגוריות אלו תחליטו על כמות הארגזים הדרושה לכם ותרשמו על כל ארגז את שם הקטגוריה. חשוב שתדאגו לכמות גדולה של קרטונים, בדרך לעיטוף הכלים וציוד מטבח נלווה ע"י גליל 'פצפצים', מרקר, גליל דבק וניילון נדבק. אם החלטתם לפעול בהתאם לעצתנו תוכלו להקדיש מדי יום חצי שעה לאריזה ולסיים את כל התהליך בזמן.
כעת, כל שנותר הוא לסגור את הארגזים, לרכז אותם ליד דלת הכניסה ולהתחיל באריזת החדרים האחרים..שיהיה בהצלחה
נכתב על ידי עילאי פרץ - מנהל בחברת הובלות דוד. לפרופיל Google+